dilluns, 26 d’agost del 2013

Sánchez-Camacho: "No hi ha res a negociar" sobre el procés català

"El poble de Catalunya no vol el procés independentista", sosté la líder popular

Avisa que Rajoy respondrà negativament a la petició de Mas de pactar la consulta sobre la independència

No, no i no. El govern espanyol no tindrà cap mena de contemplació amb el procés català, ha deixat clar avui la presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho. "No hi ha res a negociar" sobre la unitat d'Espanya, ha sentenciat avui en una entrevista amb Rac1, aclarint a continuació que "la unitat d'Espanya està establerta a la Constitució espanyola". Un cop més, ha reptat el president de la Generalitat, Artur Mas, a "buscar les majories necessàries" per modificar la Constitució, si vol liderar un procés independentista d'acord amb la legalitat espanyola.

I és que des del punt de vista de Camacho, l'executiu espanyol no està disposat a atendre les peticions secessionistes d'Artur Mas perquè "el poble de Catalunya no vol el procés independentista". Segons els seus càlculs, "si l'hagués volgut, Mas no hauria perdut 12 diputats".

Preguntada sobre la possibilitat que Mariano Rajoy estigués disposat a cedir a la Generalitat la capacitat d'organitzar un referèndum d'independència, com ha fet el president britànic amb el govern escocès, ha respost, nítidament, que no. "Espanya és una unitat", ha conclòs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada