diumenge, 25 d’agost del 2013

L'ANC demana a Mas que s'afegeixi a la Via Catalana

L'Assemblea envia una carta convidant també a les autoritats catalanes a participar de "l'oportunitat de fer un país més just i pròsper"

El serial de correspondència continua. Però aquesta vegada canvia l'emissor, es multipliquen els destinataris, s'escriu en català i el marc no és la celebració d'un referèndum, sinó la Via Catalana cap a la independència. Aquesta vegada l'Assemblea Nacional Catalana ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, a la presidenta del Parlament, Núria De Gispert, i als principals líders polítics catalans que se sumin a la cadena humana que l'entitat organitza amb motiu de la Diada.

A la carta, l'ANC subratlla que la societat catalana ha trobat "un projecte il·lusionant i en positiu que veu en la constitució d'un Estat independent l'oportunitat de fer un país més just i pròsper".

El president; els consellers; els directors generals del Govern; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i els seus regidors; els diputats; senadors, i eurodiputats de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP han rebut avui la carta de l'ANC, segons han explicat a través d'un comunicat.

L'organització, que aspira a creuar Catalunya de nord a sud al llarg de més de 400 quilòmetres, ha reservat un tram davant de laplaça Sant Jaume de Barcelona perquè se situïn els representants del govern i de l'ajuntament, i un altre davant del Parlament per acollir als representants que vulguin participar-hi.

Aquest divendres, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, també ha afirmat que vol que la consulta es convoqui l'endemà de la cadena humana per acabar amb "està indefinició no afavoreix a ningú".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada