dijous, 29 d’agost del 2013

Falten 50.000 persones del Barcelonès per omplir les Terres de l'Ebre. No podem fallar, ens hi juguem molt!

Falten tan sols 13 dies per a la Via Catalana del proper 11 de setembre. I com bé és sabut, a les Terres de l'Ebre encara hi ha molts trams totalment buits.

Les 4 comarques de les Terres de l'Ebre compten tan sols amb 190.000 habitants, distribuïts en poblacions sovint petites i molt disperses. Precisaríem gairebé d'un 40% de la població ebrenca per cobrir tot el recorregut de la Via Catalana, i aquesta xifra és impossible d'assolir! Com a referència, l'11 de setembre del 2012 ens vam manifestar a Barcelona un 20% de la població de Catalunya.


Es per això que, des de les Terres de l'Ebre, es fa una crida al país sencer i especialment a la gent del Barcelonès per acudir en massa a omplir els trams del Sud que encara estan buits.

Tot i que s’estan fent autocars per anar-hi, ens trobem que no n’hi ha tants com necessitaríem, i és per això que us animem a compartir cotxes particulars, i entre tots assolir l’èxit que volem i necessitem.

El proper 11 de setembre podem participar a la via a prop de casa, o podem omplir trams llunyans i fer possible la Via Catalana cap a la Independència.

Tu ets imprescindible per aconseguir-ho! Si ja t’has inscrit a un tram ple i vols fer possible la Via Catalana pots donar-te de baixa aquí per apuntar-te a un dels Trams que et necessiten. Si encara no t’has inscrit, comprova quins són els trams prioritaris i guarda’t un lloc per a la història.

Us hi esperem...!!

Equip Via Catalana / SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada