dimecres, 21 d’agost del 2013

Lluís Llach lligarà la Cadena Humana des de les terres de l'Ebre

El cantautor, juntament amb l'expresident Jordi Pujol i el diputat d'ERC al congrés Joan Tardà ajuden a tapar els darrers forats buits de la Via Catalana

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) està acabant de tapar els darrers forats que encara queden per omplir a la Via Catalana del pròxim 11 de setemebre. Un d'aquests pocs espais buits és a lesTerres de l'Ebre. Un dels atractius per omplir aquestes zones menys poblades és posar-hi personatges coneguts per motivar-ne l'afluència de zones més poblades. És el cas del cantautor catalàLluís Llach.

Després que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i el diputat al congrés dels diputats per ERC Joan Tardà anunciessin que s'ubicarien per aquesta mateixa zona, ara ha estat el torn del cantant català. Llach ha reservat una plaça per lligar la cadena humana que tindrà lloc durant la pròxima Diada.

Recentment un dels responsables de l'ANC, Manel Alves, va fer una crida per tal que els catalans, sobretot els de l'àrea metropolitana, fessin un esforç per acabar d'omplir els espais del sud. Alves assenyalava que a les terres de l'Ebre s'han de cobrir 70 quilòmetres, fet que creu difícil degut a la poca gent que hi viu per la zona. L'organitzador demanava com a mínim 1 persona per cobrir un metre del recorregut, per tant, 70.000 persones en total.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada