dilluns, 22 de maig del 2017

Sessió informativa «Quines actituds ens ajudaran a assolir l'objectiu? Com enfocar els propers mesos?» el 25 de maig

Hem arribat a la darrera etapa del llarg camí que vam iniciar fa cinc anys. Als propers mesos ens caldrà tenir les coses molt clares, no deixar-nos arrossegar pel soroll mediàtic, ni per les amenaces i pressions que aniran en augment dia rere dia, i, a la vegada, fer pinya entorn l'objectiu que ens hem fixat en el nostre full de ruta aprovat a l'assembla general del proppassat 29 d'abril. Ens caldrà també tenir molt clar el relat i els arguments que haurem de fer servir durant aquests mesos. Què és un referèndum? Quines qüestions cal tenir clares de cara la seva celebració? Quines actituds ens ajudaran a assolir l'objectiu? Com enfocar els propers mesos?

Per poder-vos-ho transmetre i parlar-ne entre tots, des d'Incidència Política, hem començat a fer sessions informatives per tot el territori adreçades a tots els membres i simpatitzants de l'assemblea.

La propera sessió la farem el proper dijous a Barcelona i us convidem a assistir-hi. És important que hi assistiu.

Dia: 25 de maig de 2017

Hora: 2/4 de 8 del vespre.

Lloc: sala d'actes de l'ANC, Carrer de la Marina, 315, Barcelona

Nota: a questa sessió és oberta a tots els socis i simpatitzants de Barcelona, però especialment als de les AT's de La Sagrada Família, Horta-Guinardó i Gràcia. A Barcelona es faran diverses sessions (ja us informarem de les properes dates).

Molt cordialment,

Comissió d'Incidència Política al Territori (CIP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada