dijous, 4 de maig del 2017

Les dificultats no ens aturen: així Sí!

Enguany, les nostres activitats de la Festa Major han concorregut amb algunes dificultats, però hem aconseguit fer-les malgrat els entrebancs... La conferència del dia 21 d’abril, tot i el canvi de sala i de ponents d’última hora, va ser molt exitosa, ja que vam haver de posar més cadires de les que en un principi havíem previst. Després de l’acte, els mateixos ponents ens explicaven que van quedar sorpresos per les preguntes que els havien fet els assistents, ja que els van demostrar que a la gent poc li preocupa el referèndum i, sí, en canvi, si el nostre govern està ben preparat per portar a bon port el país i si internacionalment serà un pas acceptat.

L’AGO del dissabte 29, per molts considerada la millor de totes, va ser un èxit rotund. Per primer cop, el Full de Ruta va ser aprovat per unanimitat, i no hi va haver ni una sola esmena viva. I amb aquesta unanimitat es va aprovar iniciar la campanya del Sí per guanyar el referèndum quan se celebri. D’altra banda, les sis esmenes que vam presentar des de la territorial de la Sagrada Família, aportades per diferents socis, van ser totes acceptades, tret d’una, que, després d’argumentar per què no la introduïen al Full de Ruta, vam descartar deixar-la viva.

El dia 30, la pluja no va aconseguir que desestiméssim fer l’activitat al carrer. El tren de la República no va sortir, això sí, i vam canviar d’emplaçament per aixoplugar-nos, i en lloc d’anar a l’avinguda Gaudí, vam muntar l’activitat davant del Mercat. Resultat: persones no habituals del diumenge adquirien el domàs del Sí i es feien fotos al photocall amb la lona dels colors del Sí i també al costat del Sí gegant instal·lat al Centre Cívic. Per art d’encantament, el Sí gegant va aparèixer davant de la Sagrada Família, i a hores d’ara una foto està fent la volta al món...

I malgrat la pluja, el canvi d’ubicació i la retallada de l’activitat, una munió de voluntaris traginaven a la paradeta, al photocall, al Sí gegant, a Gaudí... Gràcies, companys! Així Sí que guanyarem!!!

I per continuar la campanya del Sí iniciada el 30 d’abril, diumenge que ve, 7 de maig, torna «Sardanegem» al carrer Marina, i muntarem la paradeta per omplir el barri d’arguments i de domassos del Sí. Apunta’t al Doodle que has rebut per correu electrònic per col·laborar-hi!

(Atenció: el 14 de maig no hi haurà sardanes perquè fan la Milla al barri, però sí que es podrà repartir informació entre els assistents d’aquest esdeveniment.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada