divendres, 19 de maig del 2017

El Llach de sempre: no decep mai

Amb una puntualitat europea, l’acte que va tenir lloc dimarts 16 als Maristes va començar i acabar en el temps previst. Una hora i mitja de conversa distesa i plena de contingut que no va decebre els assistents. Com sempre, Lluís Llach, amb la rotunditat i la calidesa que el caracteritzen, va parlar prou clar i sense embuts: aquest procés ja no va d’independència, sinó de democràcia. És per això que tots els demòcrates s’han de sentir interpel·lats a acudir a les urnes, sense por, per culminar un procés que va començar el poble i que ha d’acabar el poble.

Amb tota contundència va assegurar que aquest procés l’acabarà la força de la gent, la nostra força, ja que –va dir– som nosaltres, sens dubte, el tresor més gran de què disposa el Parlament i el dic més sòlid i robust contra el qual ha de lluitar l’Estat espanyol, perquè la democràcia és imparable.

Gràcies, Lluís, per haver-nos dedicat el teu temps, ara més preuat que mai. Sabem que el govern no ens fallareu; no ho dubteu: nosaltres tampoc us fallarem.

Junts ho farem possible! Endavant, República!

Equip de Coordinació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada