dimecres, 12 de novembre del 2014

9N: Hem fet història!

Més de 2,3 milions de catalans de totes les edats varem sortir a votar el diumenge 9 de novembre en un acte de desobediència cívica i pacífica contra la prohibició de l’Estat espanyol per mostrar la dignitat, la determinació, la il·lusió i l’esperança de tot un poble per a construir un país nou per a tothom. Gràcies a tots per mostrar aquesta ferma voluntat de participar massivament en el primer acte de sobirania d’aquest procés. (vídeo del 9N al barri)

I gràcies també als voluntaris de la territorial que durant aquest mesos heu treballat a les paradetes, repartint i enganxant cartells, organitzant actes, visitant veïns en la gigaenquesta, vestint de groc el barri, participant en la V, ajudant la gent gran i fent tantes altres accions. Gràcies per la vostra generositat.

Carles Capdevila escrivia això de tots vosaltres: «Van de cara, trepitgen fort, no tenen res a amagar, defensen l’escala de veïns, el barri, la ciutat, el país, el món. Me’ls estimo molt, els admiro, i sé que gràcies a una gent tan excepcional acabarem sent un país normal.»

I ara què? Doncs a gaudir breument de l’èxit i començar a preparar l’etapa que ens haurà de portar definitivament a la independència. Per això us convoquem a reunir-nos en


aquest proper dilluns, 17 de novembre, a la seu de l’ANC, C. de la Marina, 315,
a les 7 de la tarda

Volem conèixer i debatre les vostres opinions sobre 
les properes accions de l’ANC

També us volem anunciar, per als que hi pugeu estar interessats, que el Teatre Gaudí Barcelona, que col·labora de fa temps amb la nostra territorial, ens ofereix una promoció especial per a gaudir de l’espectacle d’oratòria parlamentària sobre els fets dels Sis d’Octubre de 1934.

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada