dimecres, 18 de març del 2015

Xerrada sobre salut al Centre Cívic aquest divendres 20 de març

Arran de la profunda crisi econòmica i financera mundial, els pressupostos de la Generalitat, especialment en els anys 2011 i 2012, van patir unes severes retallades que afectaren totes les conselleries, sobretot i molt especialment les de més contingut social, com la Conselleria de Salut i Benestar Social.

La reacció d’alguns professionals, sindicats i ciutadans en general fou d’oposició radical a qualsevol tipus de retallada que pogués significar un retrocés en la qualitat i les prestacions aconseguides pel nostre servei públic de salut, els quals animaren a manifestar-s’hi en contra i van portar el conflicte als mitjans de comunicació.

Els independentistes volem que el sistema de salut de la nova República Catalana superi i millori el nivell assolit abans de la crisi i ofereixi la qualitat i el grau assistencial que ens correspon per PIB i com a un del països avançats d’Europa.

No dubtem que és possible, però hauríem de saber com aconseguir-ho, quin model de gestió emprar i quins objectius de salut pública serien prioritaris.

Et convidem a acompanyar-nos a la xerrada-debat que hem organitzat conjuntament amb la Sectorial de Salut de l’ANC, que tindrà lloc el dia 20 de març, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic Sagrada Família (C/ de provença, 480).

Vine-hi acompanyat d’un amic, familiar o company de feina!

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada