dilluns, 23 de març del 2015

L’ANC obre les inscripcions per a l’Assemblea General del 12 d’abril a Lleida

Aquest divendres 20 de març, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert les inscripcions per assistir a l’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’entitat que se celebrarà el proper 12 d’abril al pavelló Barris Nord de Lleida. Tots els membres de ple dret de l’ANC al corrent de pagament poden inscriure’s a https://assemblea.cat/reserves2015, assegurar-se que compleixen tots els requisits i processar la inscripció.

L’AGO servirà, enguany, per votar el Full de Ruta de l’entitat el següent any, amb la vista posada especialment a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, que han de suposar l’inici de la construcció del nou estat.

L’assemblea general també servirà perquè els membres de ple dret de l’Assemblea puguin votar els informes de gestió del Secretariat Nacional actual, el mandat del qual finalitzarà el mes de maig amb la convocatòria d’eleccions per escollir als 75 nous representants de l’Assemblea durant el proper any.

A més, Lleida serà l’escenari des d’on s’anunciarà quina serà la mobilització que organitzarà l’ANC pel proper Onze de Setembre, una Diada que enguany coincidirà amb l’inici de la campanya de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada