dissabte, 14 de març del 2015

Principi d'acord sobre el full de ruta

En nom dels membres de la Taula de les forces polítiques i socials per a l’Estat propi, comuniquem que, en relació al full de ruta, s’ha arribat a un principi d’acord sobre les següents bases:
 1. Les eleccions del 27 de setembre han de servir de mecanisme legal per a conèixer la voluntat del poble català sobre el seu futur polític.
 2. Un cop realitzades les eleccions, i en el cas que les forces sobiranistes obtinguin la majoria parlamentària, estructurar el procés en les següents fases:

  • Declaració solemne del Parlament de Catalunya de l’inici del procés que ens ha de dur a la constitució del nou Estat o República catalana.
  • Iniciació del procés constituent
  • Desplegament dels mecanismes de transició nacional i de les estructures d’Estat.
  • Culminació democràtica del procés per part del poble de Catalunya.

Així mateix, la Taula s’ha marcat l’objectiu que a finals del mes de març, se signi aquest document amb la voluntat que sigui un punt de partida obert perquè s’hi puguin integrar altres forces polítiques i socials.


Barcelona, 13 de març de 2015


Convergència Democràtica de Catalunya-Reagrupament independentista

Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Unida i Alternativa

MES-Moviment d’Esquerres

Associació de Municipis per la Independència

Assemblea Nacional Catalana

Òmnium Cultural

1 comentari:

 1. Em sembla fantàstis! Ara cla que s'addereixin altres formacions com la CUP... A més a més cal aprofundir més i destacar la integració de tota la societat catalana sense distinció de llengua ni lloc de procedència ni res. Tots hem de sentir-nos integrats per fer un país de debó lliure i sense discriminacions per què valgui la pena

  ResponElimina