dilluns, 23 de març del 2015

Salvador Cot: «La casta andalusa es queda»

L'elit extractiva andalusa ha aconseguit perpetuar-se i això tindrà conseqüències polítiques substancials, tant a Madrid com a Catalunya. Susana Diíaz s'ha passat la campanya electoral donant garanties de què res no canviarà i que el sobrefinançament andalús es mantindrà en el temps, de forma indefinida. Així doncs, els electors andalusos han proporcionat oxigen al règim del 78 a canvi de bloquejar qualsevol nou repartiment de recursos entre els diversos territoris.

Així doncs, la victòria del PSOE andalús és una palada de terra més sobre el cadàver de la tercera via a Catalunya. Des d'aquest diumenge, Susana Díaz té prou força per impedir qualsevol negociació que impliqui una disminució del dèficit fiscal català. Díaz és una pura creació de les elits polítiques andaluses i no permetrà que s'alteri un sistema que ha permès que la filla d'un lampista -com se sol definir ella mateixa- hagi saltat de càrrec en càrrec sense haver treballat mai des de la seva primera designació com a secretària d'Organització de les Joventuts Socialistes d'Andalusia.

I, per si fos poc, el règim ha generat -catòdicament- una vàlvula de seguretat. Ciutadans ja té més vots a Andalusia que a Catalunya i això el converteix en l'últim salvavides d'un sistema decrèpit. La casta espanyola sempre es perpetua a si mateixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada