dimarts, 3 de març del 2015

Primera convocatòria de la III Assemblea General Ordinària de l'Assemblea Nacional Catalana el 12 d'abril

Benvolguts/des,

Ens plau fer-vos arribar la primera convocatòria a la III Assemblea General Ordinària de l’ANC que se celebrarà al Pavelló Barris Nord de Lleida el proper 12 d’abril de 2015.

Aquesta primera convocatòria només té l’objectiu d’informar-vos del dia i municipi on es celebrarà l’Assemblea General Ordinària d’enguany. El proper 20 de març rebreu una segona convocatòria indicant l’ordre del dia, els horaris i la resta d’informació.

A l’Assemblea General del 12 d’abril hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 20 de març de 2015 i que estiguin al corrent de pagament de la quota corresponent al 1er Tr de 2015. Del 10 al 30 de març s'habilitarà un accés al web: assemblea.cat on els socis podran verificar la seva correcta inscripció a l'associació.

Per a qualsevol incidència s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat. indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència. La data màxima per respondre les incidències serà el 6 d'abril de 2015.

Es demanarà una preinscripció per facilitar els aspectes organitzatius. La preinscripció no és obligatòria però si recomanable per facilitar l’organització de l'Assemblea General. La preinscripció estarà oberta del 20 al 30 de març de 2015. Per qualsevol incidència s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat. indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.

Per altra banda us comuniquem que el Secretariat Nacional va aprovar fer l’actualització del Full de Ruta i la confecció de la Ponència Marc. Aquests documents es penjaran al web de l’ANC el proper 5 de març de 2015.

Finalment, us informem que a la web de l’ANC també hi trobareu penjat el Reglament de l’Assemblea General aprovat pel Secretariat Nacional el passat 14 de febrer de 2015 i ampliat el dia 24 de febrer de 2015, i les Instruccions i recomanacions que detallen qui, com i quan es podran presentar les esmenes al Full de Ruta i a la Ponència Marc.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat.

Atentament,
Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)
1 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada