dimecres, 25 de març del 2015

Crònica de les activitats del mes de març

Aquesta crònica es publica abans d’acabar el mes perquè anoteu a les vostres agendes tota l’activitat que s’engegarà el mes d’abril:

- 12 d’abril: III Assemblea ANC a Lleida. Ja es pot fet la inscripció d’assistència i viatge amb autocar.

- 18 d’abril: Intensiu paradetes a l’Hospitalet. Acció conjunta de les territorials del Barcelonès.

- 18 i 19 abril: Festa major de la Sagrada Família. Organització de dos actes a càrrec la nostra territorial.

- 23 d’abril: Sant Jordi. Col·laboració en paradetes a la Rbla. de Catalunya i a la Pl. de Catalunya.

- 24 d’abril: Palau Sant Jordi. Acte nacional organtizat conjuntament per l’ANC, Òmnium i l’AMI.

És evident que la maquinària nacional i territorial s’ha posat en marxa per afrontar la campanya de les municipals i continuar treballant en els eixos socials i polítics de cara al 27 setembre.

Quant a l’activitat del mes de març, la nostra territorial va col·laborar amb l’equip de voluntaris desplaçats al Congrés Mundial de la Telefonia Mòbil (MWC) per repartir fullets als assistents. El dia 13 vam celebrar una assemblea extraordinària per debatre les nostres esmenes al Full de ruta 2015. També vam engegar una campanya interna per a incrementar el voluntariat de les parades informatives. Finalment, el dia 20 hi va haver una xerrada de l’àmbit de la salut sobre per què ens cal la independència, que va aportar dades actuals i projeccions de futur.

No ens cansarem de repetir que la força de la nostra organització som els socis que la integrem, i per això ens cal mantenir la implicació i la tossuderia.

Il·lusió o resignació; tu ho decideixes!

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

1 comentari:

  1. Tenim pocs mesos per assegurar una victòria electoral indiscutible. Ara sí, ho tenim a les mans. Ànims i tota la força del món!

    ResponElimina