divendres, 1 d’agost del 2014

Feu-vos voluntaris de la campanya del 9N, Ara és l'hora!Et necessitem, necessitem la força de la gent i per això et demanem que t'impliquis tant com et sigui possible a la campanya «Ara és l'hora», que té com a objectiu votar i guanyar en la propera consulta del 9 de novembre.

Aquest 2014 és l'any decisiu i fa falta la participació activa de tothom. Per aquest motiu, des d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana impulsem conjuntament «Ara és l'hora», la campanya unitària de la societat civil que ha de servir per assegurar-nos que, a la consulta sobre el futur de Catalunya, obtindrem un resultat que ens ha de permetre assolir el reconeixement internacional com a nou Estat d'Europa.

Nosaltres només tenim la força de la gent. Per això ets important. Guanyar depèn de tu.

En la primera etapa d'aquesta gran campanya guanyadora necessitem mobilitzar 100.000 voluntaris, acumular recursos i demostrar que som una societat mobilitzada i unida per un nou país.

Per això et demanem que et facis voluntari o voluntària, però també que t'inscriguis a la Via Catalana 2014 i que promoguis la campanya amb un donatiu.

Comparteix, si us plau, aquest correu amb tots els teus coneguts, amics, familiars... Us necessitem a tots i a totes.

Ara és l'hora!

Moltes gràcies.

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC
Muriel Casals, presidenta d'Òmnium

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada