divendres, 24 de març del 2017

Jofre Llombart: «Digues què faràs»

"Quan admetis que els del sí volen que els de la bandera franquista votin mentre que els de la bandera franquista no volen que es voti, digues què faràs?"

Quan hagis promès posar més diners a Rodalies, quan hagis fet un gran acte pel corredor del mediterrani, quan després de tot això, Catalunya encara no tingui la última paraula en infraestructures i facis pagar els mateixos peatges, digues què faràs?

Quan després de tots els anuncis t’estavellis contra l’execució real dels pressupostos i encara continuïs donant la sensació que les inversions no són una necessitat sinó una premi pels bons espanyols i un càstig pels dolents, digues, què faràs?

Quan hagis anunciat com a nous uns diners que ja havies compromès i devies, quan deixis de disfressar l’aixeta amb el nom de FLA, quan hagis donat almoina per la llei de dependència però encara t’emportis 15.000 milions d’euros extres de les famílies i empreses catalanes, digues, què faràs?

Quan se t’acabi el cas Palau, quan ja hi hagi sentència pel 3%, quan no quedi cap Pujol per perseguir, quan tot estigui jutjat i recorregut, i encara hi hagi dos milions d’independentistes no condemnats per corrupció, digues, què faràs?

Quan ja hagis inhabilitat tot un govern, la mesa d’un Parlament, els 62 diputats de Junts pel Sí, els 10 de la CUP, l’Àngels Martínez de CSQP, els 787 alcaldes de l’Associació de Municipis independentistes i darrera seu hi hagi 62 persones més de Junts pel Sí, 10 més de la CUP, una més de CSQP i 787 regidors més disposats a substituir-les digues, què faràs?

Quan Catalunya torni a demanar un referèndum, i el teu argument torni a ser que això ho decideixen tots els espanyols, realment acceptaries un referèndum a tota Espanya sobre aquesta qüestió? O és una cosa que dius per sortir del pas i que ni tu et creus? De fet, quan se t’acabin les excuses davant d’una urna, digues què faràs?

Quan hagis acabat de dir colpistes als que volen votar i demòcrates als que es passejaven diumenge amb la bandera colpista franquista, digues, què faràs? És més: quan admetis que els del sí volen que els de la bandera franquista votin mentre que els de la bandera franquista no volen que es voti, digues què faràs?

En resum: quan descobreixis el que passa realment a Catalunya, digues, què faràs?

Font: elMon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada