dimecres, 22 de febrer del 2017

Concentracions en suport de Francesc Homs «Mai no caminaràs sol!» el 27 de febrer

El dissabte 11 de febrer, el Secretariat Nacional va aprovar mobilitzar-se pel judici contra Francesc Homs al Tribunal Suprem a Madrid, que començarà el 27 de febrer i, en principi, està previst que duri tres dies.

Un cop més, la justícia espanyola pretén culpar els nostres governants per fer el que el poble els va demanar: poder votar.

D’acord amb el sentiment de les assemblees territorials, al plenari del dissabte 11, es va acordar fer concentracions dilluns 27 de febrer, a les 19.30 h, davant de les delegacions provincials del govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Paral·lelament, l’AT de Madrid va proposar llogar autocars per a qui pugui anar a donar-hi suport. Des del Barcelonès, igual que la resta d’AT i en contacte amb l’AT de Madrid, estem organitzant autocars que tindran un cost de 20 €, anada i tornada.

Estem a l’espera de rebre els horaris definitius de sortida i tornada, però es calcula que sortirem cap a les 22 h o 23 h del dia 26 per arribar a Madrid al voltant de les 7 del matí, amb prou temps per esmorzar i ser a temps de donar suport al conseller abans que entri a declarar. Allà ens rebrà l’AT de Madrid i ens guiarà durant la jornada.

L’horari de tornada es preveu cap a les 14 o 15 h per arribar a Barcelona a les 23 h.

Vam acompanyar el president Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau; ara toca acompanyar el conseller Homs.

Ara comptem amb tu!

Per apuntar-s’hi cal omplir el formulari que vas rebre en el comunicat del 20 de febrer. Els tiquets es cobraran a l’autocar.

Gràcies pel teu suport incondicional!

T’hi esperem! Junts ho farem possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada