divendres, 10 de febrer del 2017

«Sardanegem» i l’intercanvi cultural, aquest diumenge 12 de febrer a les 11:30. T'hi esperem!

El gran èxit de l’intercanvi cultural entre l’Asociación de Coros y Danzas Santísima Cruz, de Abanilla (Múrcia), i els nostres sardanistes el passat diumenge, 5 de febrer, va trencar la creença que entre el poble espanyol i el català no hi pot haver bona sintonia. Jotes, sardanes, agraïments, somriures, llàgrimes d’emoció, bona entesa, fotografies, turistes, intercanvi d’obsequis, abraçades i molts «¡Hasta pronto!» van omplir el carrer de la Marina aquell diumenge al matí, i tot era tan gran i tan espectacular que ni la forta ventada va ser capaç d’emportar-s’ho.


Agraïm als balladors d’Abanilla la seva presència i el seu bon fer, ja que en tot moment es van mostrar molt contents i molt agraïts per la nostra invitació. Sabem que per a ells va ser una diada molt important, però també ho va ser per a nosaltres: ens han obert un camí d’interculturalitat que intentarem no abandonar.

I diumenge que ve, més sardanes! Atenció: com que amb una hora no n’hi ha prou, el taller arrencarà a les 11.30 h!! Vine més aviat!

T’hi esperem!!

Moltes gràcies!
Endavant República!!
Fem futur!!!

Equip de Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada