dissabte, 2 de maig del 2015

15 de maig, últim dia de presentació de candidatures per a renovar els càrrecs de la nostra territorial

Catalunya ha entrat en la fase més decisiva de la seva història recent: el proper 27 de setembre els catalans serem cridats a decidir el nostre futur com a poble lliure. L’Assemblea Nacional Catalana prepara un seguit d’actuacions per a ajudar a decidir-se aquells que legítimament encara dubten o tenen por d’apostar per una nova República Catalana.

El proper 27 de maig és la data assenyalada per a renovar els càrrecs de responsables de Coordinació, Secretaria i Tresoreria de la nostra territorial. Necessitem a tothom qui cregui que amb el seu compromís personal pot contribuir a l’èxit de la campanya de l’ANC.

Reglament de règim intern

Article 3.9.1. Totes les assemblees territorials, sense excepció, han de basar la seva organització interna en un Secretariat Territorial constituït almenys per tres persones, que ocuparan les funcions de Coordinació, Secretaria i Tresoreria.

Article 3.10.1. Els càrrecs de cada secretariat territorial seran escollits per votació dels membres adscrits a aquella assemblea territorial.

Article 3.10.2. Pera ser elector per al Secretariat Territorial, els membres han d’estar al corrent de pagament de les contribucions fixades per l’Associació, i per a ser elegible, a més a més, no ocupar càrrecs orgànics de cap partit polític, ni d’àmbit local ni nacional, ni ocupar llocs de responsabilitat en àmbits polítics de rang nacional.


«D’aquí a vint anys, estaràs més decebut pel que no vas fer que pel que vas fer. O sigui que explora, somia i descobreix coses.» (Mark Twain)


Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada