dijous, 28 de maig del 2015

De part de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes

(Reproduïm un text enviat per l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes de l’Assemblea Nacional Catalana a les assemblees territorials. Ens ha semblat prou valuós per publicar-lo tot i ser una comunicació interna, només suprimint-ne un parell de paràgrafs destinats a organitzar els contactes amb les assemblees territorials.)

Benvolguts, benvolgudes, membres, col·laboradors i simpatitzants de l’ANC,

Des de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) ens dirigim a vosaltres per tal de fer-vos saber:

  • Que cada dia som més els joves que estem implicats amb el nostre futur. En tot el territori, volem decidir i ho volem decidir ja.
  • Que som conscients del moment que estem vivint, de la importància que tenim com a col·lectiu i que no estem disposats a deixar passar l’oportunitat de formar-ne part. Som una generació que tenim molt a dir i molt a fer.
  • Que estem preparats per afrontar aquest relleu i aquesta regeneració democràtica que està vivint el nostre país. És un moment de confiança i de col·lectivitat.
  • Que l’ANJI ha fet un relleu en la seva Coordinació Nacional i que estem molt orgullosos de poder dir que som més forts que mai, amb més empenta, energia i moltes ganes.
  • Que disposem d’una web operativa que tot just acaba d’arrancar: anji.assemblea.cat
  • Que tenim diversos nuclis actius que estan disposats a venir a les vostres reunions comarcals/regionals a explicar què és el que plantegem de fer d’ara en endavant.

Satisfets de la feina feta i amb il·lusió de seguir endavant, les joventuts som imparables!

ANJI – Assemblea Nacional de Joves Independentistes

joves@assemblea.cat

fb.com/ANJI.ANC

@ANJI_ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada