dissabte, 16 de maig del 2015

Carta de Carme Forcadell: Continuem treballant!

Ha arribat l’hora del canvi al capdavant de l’Assemblea Nacional Catalana. Estic segura que els companys i companyes que agafen el relleu continuaran treballant amb la mateixa empenta i fermesa que hem treballat els que pleguem i tindrem tants o més èxits que els que hem tingut fins ara. Perquè la força de l’ANC sou vosaltres, i vosaltres no heu fallat ni fallareu mai. Com sempre dic, vosaltres heu fet possible allò que era impossible i ho continuareu fent.

Me’n vaig contenta per l’extraordinària feina feta i em sento il·lusionada amb el futur. Us agraeixo els tres anys que hem viscut plegats, han estat els tres anys més apassionants de la meva vida. Gràcies a vosaltres he tingut l’oportunitat i el privilegi de viure des de primera línia els fets que han canviat el futur de Catalunya. Junts hem canviat la història i el destí del nostre País, i res ni ningú no ens aturarà si guanyem les eleccions del 27 de setembre.

Moltíssimes gràcies per tot el que m’heu donat i per tot el que he après, gràcies per la vostra feina, l’esforç i el temps que heu dedicat a l’Assemblea i al País. Podrem dir que gràcies a la nostra força de voluntat la història ha canviat i el nostre país ha millorat. Aquest és l’únic objectiu que ens ha de moure: construir una república justa, lliure i solidària, que sigui la república de tots i per a tots, vinguin d’on vinguin, parlin com parlin i se sentin com se sentin.

Us animo a continuar treballant com sempre heu fet: amb coratge, valentia i dignitat pels nostres somnis, pels somnis de tantes generacions que ben aviat seran la nostra realitat. Ens queda el tram final, cal que continuem convencent a tothom amb un somriure. Continuem explicant els beneficis de la independència, destinem totes les nostres energies a construir el nou país i no perdem ni un segon contestant provocacions. Sé que ho fareu, que ho farem.

No és un comiat, perquè des d’on sigui, com sigui i amb qui sigui, continuarem treballant fins que Catalunya sigui un estat lliure i sobirà.

Una abraçada ben forta

Carme Forcadell

Presidenta en funcions de l’Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada