divendres, 29 de maig del 2015

L’ANC i la Plataforma ProSeleccions criden a reivindicar independència a la final de Copa

L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes fan una crida perquè els aficionats que assisteixin a la final de Copa del Rei, que es disputarà dissabte al Camp Nou, aprofitin el ressò del partit per reivindicar que Catalunya vol ser un estat lliure i independent. Per aquest motiu, les dues entitats demanen que tothom qui pugui porti una estelada a l’estadi per desplegar-la i, com ja és tradicional en els partits que el FC Barcelona juga al Camp Nou, els aficionats cridin “Independència!” quan acabi de sonar l’himne espanyol i al minut 17:14 de cada part.
El partit entre el Barça i l’Athletic Club de Bilbao és un punt de trobada de dues aficions que representen dos països, Catalunya i el País Basc, que formen part de l’estat espanyol però tenen el desig de ser independents. Per això, ja que el partit serà un focus d’atenció mundial, animem els aficionats catalans a reivindicar la llibertat del nostre poble de manera esportiva i pacífica, que és la senya d’identitat del nostre caràcter.
El dia de la final, des de primera hora del matí, les assemblees territorials de l’ANC instal·laran diverses parades informatives per tota la ciutat de Barcelona.
L’objectiu d’aquests espais serà el de repartir material en què s’explica quins són els atacs que pateix avui en dia l’esport català des del govern espanyol i quins beneficis obtindrà el sector esportiu quan Catalunya sigui independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada