dimecres, 6 de desembre del 2017

Ramón Cotarelo: «Falses banderes»

"Només són els elements franquistes o feixistes, aparentment incontrolats, els responsables d’aquests atemptats?"

Els darrers temps s’han vist diversos casos d’atemptats i incidents de falsa bandera: provocacions, delictes... agressions realitzats per elements d’una ideología, normalment franquistes o feixistes -si és que hi ha cap diferencia-, amb la finalitat de carregar la seva responsabilitat als d’una altra, normalment demòcrates o independentistes. Comesos els delictes les organitzacions espanyolistes o d’extrema dreta si és que també hi ha cap diferència, són les encarregades de “denunciar-los” o explotar-los mediàticament.

Però només són els elements franquistes o feixistes, aparentment incontrolats, els responsables d’aquests atemptats? En absolut: l’estat espanyol i tots els seus poders s’han convertit en un Estat de falsa bandera que sosté una guerra bruta contra una part de la seva població. Per això es val dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, com va fer durant l’anomenada “Operació Catalunya” del ministeri de l’Interior, la responsabilitat del qual no s’ha pogut investigar fins al final gràcies a la tasca d’encobriment que fan el PP, el PSOE i Cs.

Falsa bandera també és quan els membres d’aquestes forces i cossos de seguretat de l’Estat, funcionaris armats, vestits de paisà (o sigui, camuflats) participen en agressions al carrer a demòcrates i independentistes, mirant de sembrar la por a l’espai públic.

És igualment falsa bandera que un govern compost per gent acusada de cobraments il·legals o directament reprovada actui sense límit ni control gràcies a l’article 155, és a dir, com una dictadura de fet que duu la seva infàmia a l’extrem de pretendre que països estrangers, com Bèlgica, retallin la llibertat d’expressió dels seus residents perquè a ells els molesta.

Falsa bandera és fer servir uns jutges que no mereixen aquest nom, perquè actúen al mandat del poder polític, empresonant ciutadans acusats de delictes imaginaris o perseguint a altres a l’estranger amb acusacions falses que ells mateixos, en el súmmum de l’ignomínia, es veuen obligats a retirar.

Falsa bandera és que els partits unionistes que abusen de la seva situació de privilegi a Catalunya, mentre els independentistes tenen els seus dirigents a la presó o a l’exili, anunciin la seva entrada en campanya al crit d’”a por ellos”, clarament agressiu i vandàlic; o que altres, com el PSC, es facin pasar per demòcrates mentre denuncien comportaments de la gent –com els llaços grocs- davant d’òrgans il·legals que actúen il·legalment en base al 155, com la Junta Electoral Central; i que altres, com Podemos, adduint finalitats revolucionàries, facin a l’independentisme català culpable del feixisme a Espanya, un feixisme que ells són incapaços de combatre, si és que ho han intentat mai.

Falsa bandera duen els periodistes a sou de la dictadura del 155 que, com els del programa “Espejo Público”, donen veu a les mentides de l’extrema dreta espanyolista i difonen mentides com la de l’incendi de la casa on hi havia una bandera espanyola, sabent que són provocacions amb ànim d’incitar a la violència repressiva.

Falsa bandera enarboren els intel·lectuals que, sentant cátedra d’equidistants, donen per bones i reprodueixen totes les mentides propagandístiques de l’unionisme mentre silencien o ridiculitzen les declaracions independentistes o neguen la voluntat democràtica d’un poble, demostrada pacíficament i reiterada.

Falsa bandera la dels qui, havent negat durant anys l’espoli fiscal de Catalunya per part de l’Estat i avui, quan la Generalitat està intervinguda i es veuen obligats a donar les dades reals reconeixen que, en efecte, el déficit fiscal de Catalunya és de 16.000 milions d’euros, com deien els independentistes, però proven d’amagar-ho i de no reconèixer la seva mentida i tampoc no expliquen què pensen fer per corregir-ho.

Falsa bandera la del poble espanyol en el seu conjunt quan crida “a por ellos”, animant les forces de repressió, sense adonar-se que estan enaltint la repressió que s’exerceix contra ells i la seva propia falta de llibertat i dignitat.

Davant l’enorme falsa bandera en què s’ha convertit l’estat espanyol, que hauria d’haver estat expulsat del Consell d’Europa per no ser un estat de dret, cal enarborar la bandera autèntica del dret dels pobles a la llibertat, l’autodeterminació i la independencia.

I votar en conseqüència el 21-D.

Font: elMon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada