dimecres, 6 de desembre del 2017

Salvador Cot: «Un jutge flamenc ha fet por a Espanya»

"Els delictes dels que acusen els membres del Govern català i els líders de les entitats cíviques són absolutament impresentables més enllà de les fronteres on campen les porres dels piolins"

L'Estat espanyol ha preferit fer el ridícul, eliminant l'euroordre contra Carles Puigdemont, que confrontar els seus suposats arguments jurídics davant la justícia independent d'un estat democràtic com Bèlgica. Un cop més, el règim del 78 ha exhibit que no hi ha regles i que no els importa el més mínim el cinisme explícit que implica deixar de perseguir el president de la Generalitat i, en paral·lel, decretar presó incondicional per al vicepresident. L'"explosió de violència" que diuen haver vist tant serveix per una cosa com per la contrària.

El fet és que els delictes dels que acusen els membres del Govern català i els líders de les entitats cíviques són absolutament impresentables més enllà de les fronteres on campen les porres dels piolins. L'autoritarisme i la parcialitat del sistema espanyol és inexportable i la seva justícia anava camí de ser derrotada estrepitosament per un jutge flamenc. Per això han hagut de recular. I també per això els portaveus del PP treuen escuma per la boca mentre insulten Carles Puigdemont i li diuen que ha de "donar la cara" com han fet "altres companys seus que es troben en presó provisional".

A Flandes se'ls ha tornat a pondre el sol. I, de fet, en un simple jutjat de Brussel·les, Espanya s'ha quedat sense barcos i sense honra. Es quedaran darrere les seves fronteres, esperant l'ocasió d'enxampar qui puguin. Exactament igual que quan la dictadura.

Font: elMon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada