divendres, 8 de setembre del 2017

Ja hi ha 360.000 inscrits en la manifestació independentista de la Diada

També hi ha programats 1.800 autocars

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha anunciat que ja s’han inscrit més de 360.000 persones en l’acte que les entitats sobiranistes han convocat a Barcelona per a la Diada de l’Onze de Setembre. ‘Passeig de gràcia i Aragó tornaran a ser la demostració d’un clam inequívoc a favor de l’exercici del dret a l’autodeterminació’, ha dit Jordi Sànchez. El nombre d’inscripcions d’enguany són lleugerament superiors a l’any passat, quan en aquesta data hi havia 342.000 inscrits. També hi ha programats 1.800 autocars.

Guia de la Diada del Sí, la manifestació de l’Onze de Setembre del 2017

Durant l’acte hi haurà dos moments centrals. Per una banda, les 17.14, dels quatre extrems de la creu que formarà la onada humana sortiran quatre lones de 16x16m i que s’estendran fins al punt central. Portaran inscrits missatges sobre la pau i la llibertat democràtica. Seguidament, a plaça de Catalunya, el saxofonista Pep Poble interpretarà el Cant dels ocells en honor a les víctimes de l’atemptat del 17-A.

També s’ha explicat que la Caixa de Solidaritat, que vol fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència, ja ha recaptat 800.000 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada