dissabte, 7 de febrer del 2015

Onze de Setembre del 2015: Vols fer la teva proposta? T'esperem el 12 de febrer

En els darrers anys, a l’ANC hem aprofitat la celebració de la Diada Nacional de Catalunya per a fer visible el procés d’alliberament que tenim en marxa.

Per al 2015 no havíem previst res d’especial, atès que el nostre full de ruta marcava un temps més ràpid a partir de la consulta del 9-N, però les circumstàncies actuals les coneixem tots.

Per a guanyar el 27 de setembre, cal fer una darrera mobilització que sigui encara més plena de contingut polític i més nombrosa que les anteriors.

Hem de preparar una crida a la societat perquè s’hi sumi amb tota la seva diversitat, feta d’anhels de justícia social, regeneració democràtica i un projecte inclusiu que engresqui tothom.

Per això et convidem el dijous 12 de febrer, de les 7 a les 9 del vespre, a una sessió de pluja d’idees que ens permeti de presentar una proposta col·lectiva, tal com ens demana el Secretariat Nacional de l’ANC.

Agrairem que ens confirmis si hi podràs assistir o que, en cas contrari, ens facis arribar d’una manera sintètica la teva proposta a sagradafamilia@assemblea.cat.

Cordialment,

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada