dimecres, 4 de febrer del 2015

Projecció del documental «Història d’un futur» i col·loqui posterior l'11 de febrer

El dimecres 11 de febrer, a les 8 del vespre i patrocinat per la a Sectorial de Jubilats de l’ANC, s’estrenarà als Cinemes Girona el documental Història d’un futur.


A l’estrena hi assistiran personalitats i líders de la societat civil jubilats, i es farà una taula rodona moderada per un periodista, amb la intervenció dels productors i d’algun dels participants en el documental.

Història d’un futur és una obra de Marc Clarió i Bernat Garrigós, basada en vuit entrevistes fetes a persones que tenen entre setanta-un i noranta-quatre anys i que al llarg de la seva vida han tingut algun tipus de compromís professional o polític. La idea va sorgir de la necessitat vital de transmetre la seva experiència, la seva opinió i la seva reflexió sobre el moment històric i excepcional que Catalunya viu actualment. Us convidem a veure’n el tràiler.


Ens agradaria que l’estrena tingués el màxim ressò i audiència possibles i us animem a fer-ne difusió.

Equip de Comunicació
ANC-SFxI

1 comentari:

  1. Felicitats a la Sectorial de Jubilats per aquesta iniciativa del tot recomanable per l'espontaneïtat dels seus protagonistes, plens de vivències personals, que tenen molt clar cap on cal anar sense dubtes ni dilacions. Ens recorden que hem d'evitar que les generacions futures puguin retreure'ns per què vàrem desaprofitar l'oportunitat de construir un País millor.
    Aneu-hi ! queden 4 projeccions programados fins al 4 de març.
    Josep M. Sans

    ResponElimina