dimarts, 15 d’abril del 2014

Ja fem la festa major... del 2014!

Aquest any és molt especial, i per moltes raons. El 2014, l’Any de la Consulta –així, amb majúscules, per important i transcendent–, serà quan proclamarem als quatre vents la nostra sobirania. La demostrarem l’Onze de Setembre al matí, cada municipi davant del seu ajuntament, a prop dels nostres representants, perquè tot el món sàpiga que estem junts, units i preparats per a fer el gran pas. I a la tarda, tots cap a Barcelona!, on formarem una gran V, que s’estendrà per la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes per a confluir a la plaça de les Glòries Catalanes. Val a dir que el nostre barri tindrà l’honor de formar part d’aquesta V, símbol de la Voluntat (de ser), el Vot (la democràcia) i la Victòria (la llibertat). I finalment el 9 de novembre exercirem aquesta sobirania.

A la nostra territorial ja volem escalfar motors en aquesta festa major que ja truca a la porta. Per això hem cregut convenient proposar uns actes que ens lliguin amb l’esperit d’aquest any tan especial.

El primer acte, que tindrà lloc el divendres 25 d’abril, al Centre Cívic, a 2/4 de 7 la tarda, serà la nostra modesta aportació a la commemoració del Tricentenari, perquè no hem perdut la Voluntat de ser. Hi haurà la projecció del curtmetratge Vèncer o morir, dels Miquelets de Catalunya, una recreació històrica sobre l’exèrcit català de 1714, seguida de la conferència Guerra de Successió, el destí de tot un poble, de Francesc Serra, doctor en història i expert en la Guerra de Successió, que ens aclarirà per què aquest conflicte va marcar el destí del nostre poble. Al final podreu preguntar al ponent tots els dubtes que tingueu sobre el tema.

El segon acte, que es farà el dissabte 26 d’abril al carrer de la Marina, davant del temple de la Sagrada Família, a les 7 de la tarda, és l’alegria, la festa, el ball, la Victòria: una classe oberta de balls amb molta marxa, el xarleston i el lindy hop, per a aprendre a ballar per a quan sigui l’hora de celebrar-la.

El tercer acte, que tindrà lloc a la cruïlla dels carrers de Provença i de la Marina el 4 de maig, a les 11 del matí, és el més familiar de tots: un circuit d’activitats esportives per a tothom, una de les quals us convidarà al Vot, un vot molt especial, perquè serà solidari: 1 € = un xut = un gol a la crisi, un gol a favor de la creació de Can Roger (http://assoccanroger.blogspot.com.es/), un projecte impulsat per set entitats del barri per a ajudar els veïns que més ho necessiten.

Per acabar, us comuniquem que aviat farem una crida al voluntariat necessari per a organitzar tots aquests actes.

No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu!

Us hi esperem!

Equip Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada