diumenge, 6 d’abril del 2014

Els municipis independentistes avisen que proclamaran la República després de les municipals si l'Estat veta el 9-N

Ho ha anunciat, en l'assemblea de l'ANC, el vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Andreu, que ha evocat la proclamació del 1931. Seria un pla per aplicar en cas de victòria dels partits sobiranistes en els comicis locals del 2015

Cop d'efecte aquest dissabte en la cloenda de l'assemblea general de l'ANC de l'Associació de Municipis per la Independència. El seu vicepresident, Josep Andreu, ha assegurat que si l'estat espanyol no deixa votar el 9-N, el municipalisme actuarà com ho va fer el republicanisme el 1931.

"Si ens impedeixen votar per la força, que sàpiguen que en les pròximes eleccions municipals, si el resultat electoral és favorable a les forces que volem una nació lliure, als alcaldes i regidors no els tremolaran ni les cames ni el pols per tornar a fer allò que va fer el poble de Catalunya: proclamar la República des de tots els ajuntaments", ha avisat Josep Andreu, alcalde de Montblanc i diputat d'ERC.

Suport al president Mas

Josep Andreu també ha anunciat que els més de 700 municipis catalans adherits a l'Associació de Municipis per la Independència convocaran plens extraordinaris l'endemà que signi el decret de convocatòria de la consulta per fer explícit el suport municipal al projecte sobiranista.

Font: ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada