dijous, 24 d’abril del 2014

Divendres comença la Festa Major Solidària. Estàs a punt?

Un any més, la Coordinadora d’Entitats del barri ha preparat un programa molt ampli d’activitats per a la Festa Major que, en l’edició d’enguany, incorpora un valor solidari a favor de l’Associació Can Roger, que té com a objectiu ajudar els veïns i veïnes del nostre barri que avui més ho necessiten.

En el programa oficial de la Festa Major s’han marcat amb la fulla verda de Can Roger totes les activitats solidàries amb aquest projecte, entre les quals trobaràs dues de les que organitza la nostra entitat. Ens referim al Ball Solidari del dissabte 26 d’abril, a ritme de swing, i al Circuit Esportiu Familiar del diumenge 4 de maig.

I aquest divendres 25 d’abril, a partir de 2/4 de 7, al Centre Cívic, fem la nostra aportació a la commemoració del Tricentenari amb una recreació històrica a càrrec dels Miquelets de Catalunya, la projecció del curmetratge Vèncer o morir i una conferència debat sobre la Guerra de Successió amb Francesc Serra, historiador especialista en aquest tema.Gaudiu com mai de la Festa Major!

Equip Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada