dimecres, 2 d’abril del 2014

II Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana el 5 d'abril

Benvolguts/des,

Ens plau fer-vos arribar la segona convocatòria a la II Assemblea General Ordinària de l’ANC que es celebrarà al Tarraco Arena Plaça (c/ Mallorca, 18, Tarragona) el proper 5 d’abril de 2014. L’hora d’inici és a les 10:00 i s’obriran les portes d’acreditació a partir de les 8:30. Per tal d’evitar problemes d’accés us demanem que arribeu quan abans millor.

Com ja sabeu, aquest any és determinant. És cert que el camí que queda per recórrer no serà senzill, però sí que ho tenim més a prop que mai i és per això que ens toca unir-nos, treballar i mobilitzar-nos encara amb més empenta. Pacíficament i sense caure en provocacions, com sempre. Per encarar aquest any il·lusionant, us convidem decididament a participar en l’Assemblea General del 5 d’abril. És necessari que tots i totes participem en aquest acte, que serà el punt de partida del tram final d’aquest procés cap a la independència.

L’ordre del dia de la sessió serà el següent:

0. Benvinguda.

1. Elecció de la mesa.

2. Presentació dels interventors de l’acta.

3. Presentació i aprovació, si escau, de la ponència d’actualització i de les esmenes vives del Full de Ruta.

4. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de Gestió del Secretariat Nacional 2013-2014.

5. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici anterior.

6. Presentació i aprovació, si escau, del pressupost de l’associació per l’exercici següent.

7. Presentació i aprovació, si escau, de convocatòria de les eleccions al Secretariat Nacional.

8. Clausura

Per incorporar qualsevol punt de l’ordre del dia fora d’aquests s’ha de proposar com a molt tard el dia 28 de març de 2013, signat per un número de socis que representi com a mínim el 5% del cens de socis de ple dret, i enviar-ho a l’adreça coag@assemblea.cat, com estableix el Reglament de l’Assemblea General.

Des de la Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG) us proposem la següent mesa per l’Assemblea General: en Francesc Bitlloch i Carbó com a president de la mesa, en Jordi Martínez Soler com a secretari i la Noemí Morral i Palacín, en Manel Alves i Recasens, i la Montserrat Comas i Güell com a vocals de la mesa

Per acabar, recordar-vos que a partir d’avui trobareu penjat a la web de l’ANC (www.assemblea.cat) l’Informe de Gestió del Secretariat Nacional, la proposta de convocatòria de les eleccions del Secretariat Nacional, la ponència d’actualització del Full de Ruta per ser votada el dia de l’Assemblea General i el llibre d’esmenes vives a aquesta.

Finalment, recordar-vos que a l’Assemblea General hi poden participar els membres de ple dret correctament inscrits i a corrent de pagament a dia 15 de març de 2014 i que encara us podeu inscriure a través del formulari que trobareu al web de l’ANC.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat

Moltes gràcies,

Atentament,

Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)
22 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada