dissabte, 23 de novembre del 2013

Macedònia, conta la Llei Wert

“Ei, senyor Wert, jo penso en català!”


 El grup infantil Macedònia ha fet una cançó contra la política educativa del ministre d'Educació, José Ignació Wert. La peça és una de les 13 cançons del nou disc de la banda integrada per cinc noies que sortirà el proper dia 26.

Amb Sr. Wert, el grup ha denunciat "una llei que aniquila la immersió lingüística que fa tant i tant de temps que dóna bons resultats, minimitza el paper del consell escolar, discrimina els alumnes amb dificultats i fomenta la competència entre moltes altres coses". Alhora, han remarcat al seu lloc webque han decidit "fer soroll perquè aquesta llei no tiri endavant".

"Ei, senyor Wert! jo parlo català perquè és la meva llen­gua i no ho podrà evitar", diuen a la cançó. "Ei, senyor Wert! si estudia català li ensenyaran a escriure mots com 'respectar'", assenyalen.

En una altra estrofa de la cançó, Macedònia assenyala que "no ens cansarem de deixar clar que som, catalans, catalans, que viuen, respiren, somien i riuen en català, catalans, catalans, lluitem pels nostres drets i estem molt enfadats".

Al videoclip, a banda de les cinc integrants del grup, també hi participen, entre altres, Màrius Serra, Els Catarres i Mali Vanili. La iniciativa té el suport de la plataforma escolar Som Escola.

Font: e-noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada