dimecres, 20 de novembre del 2013

A favor del nostre COMERÇ AMIC

El juliol del 2012 vam engegar des de la nostra territorial la iniciativa Comerç amic amb un doble objectiu: presentar el projecte de l’ANC a aquest col·lectiu i demanar la seva col·laboració en la difusió dels actes territorials i nacionals que necessiten publicitat de proximitat.

I quina valoració en fem? Doncs una valoració totalment positiva, ja que, lluny encara d’haver dut a terme totes les visites personals, en aquest moment tenim al nostre blog prop de 70 botigues perfectament classificades per activitats, la qual cosa equival a una acceptació que supera el 75% de les visites fetes.


El barri compta amb una bona xarxa de comerç –agrupada majoritàriament en tres associacions de comerciants– i un mercat municipal que acaba de celebrar la festa del 20è aniversari de la seva renovació, a la qual vam ser amablement convidats.


Val a dir que aquest projecte ha estat adoptat per altres territorials, com la de Sants-Montjuïc (http://smxi.cat/establiments-amics/), i probablement en seguiran d’altres.

Avui volem fer un reconeixement públic a aquest col·lectiu, que, com diem en el nostre decàleg, mereix que tinguem en consideració, perquè amb la seva professionalitat i proximitat ens omple el barri de vida i diversitat.

Us animem, doncs, a consultar el blog (http://comercamicxisf.blogspot.com) perquè compreu a les botigues que ens donen suport en les nostres activitats.

Comissió d’Extensió
ANC-SFxI

1 comentari:

  1. No s'hi val a badar !!!
    Necessitem preservar els botiguers del barri. Penseu en un moment en barris de Barcelona on ja no en queden..... Fa tristor passejar-hi.
    Josep M

    ResponElimina