diumenge, 10 de novembre del 2013

Comunicat de l’ANC

Des del respecte que han de merèixer tots els símbols nacionals, l’ANC vol deixar ben clar que el tracte que la Justícia espanyola aplica als ciutadans que acusen de suposades injúries als símbols espanyols, és ben diferent i discriminatori d’aquells altres que apliquen als que participen en actes com el de la crema de banderes catalanes i estelades o, sense anar més lluny, en accions com les de l’atac feixista de l’11 de setembre passat a la Blanquerna de Madrid.

És per això que donem el nostre suport als dos joves d’Argentona i Mataró que han estat cridats a declarar davant el jutge de l’Audiència Nacional acusats d’haver cremat una imatge del rei el passat 11 de setembre a Mataró. El nostre suport els ho donem en tant que ciutadans de Catalunya implicats en el procés d’independència que estem vivint en aquest país.

No obstant això, també volem remarcar que l’ANC té una manera de fer i d’actuar molt diferent. Una manera democràtica i pacífica; respectuosa, que no va contra res ni contra ningú. Una manera de fer i d’actuar sempre en positiu i en contra d’actes que puguin menystenir persones o símbols.

L’ANC demana a tots els independentistes i en especial als membres de l’ANC que actuïn sempre i en tot moment de manera absolutament respectuosa i democràtica.

S’acosten temps difícils i la unitat d’acció de l’independentisme català ha d’estar per damunt de tot.

6 de novembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada