dimarts, 3 de gener del 2017

5.000 voluntaris per guanyar el referèndum

L'ANC ha presentat avui dimarts Fem futur, la nova campanya nacional i territorial de 2017. En una roda de premsa celebrada a la seu central, el president de l'entitat independentista, Jordi Sànchez, ha explicat les noves accions com "la darrera campanya de l’ANC". L'Assemblea preveu que aquesta precampanya acabi al juny, quan calcula que es convocarà oficialment el referèndum. Serà aleshores quan l'entitat engegarà la campanya definitiva per demanar el vot pel Sí.

Fem futur comptarà amb l’empenta de 5.000 voluntaris i "supervoluntaris", i es dirigirà sobretot als demòcrates, votants de partits no independentistes però partidaris del dret a decidir, que encara no tenen clar què votaran al referèndum. Així, l'ANC s'esforçarà per convèncer les bases dels Comuns i del PSC perquè se sumin al referèndum, encara que no sigui pactat amb l'Estat. D'altra banda, l'entitat també enfocarà la campanya a informar els catalans residents a l'estranger sbre la consulta, prevista de moment per al mes de setembre d'enguany.

Combatre la por amb il·lusió

La vicepresidenta de l'ANC, Natàlia Esteve, ha destacat que "Fem Futur neix amb la voluntat de combatre els arguments de la por de l'Estat espanyol".

La campanya començarà oficialment el 15 de gener a Sant Feliu de Llobregat, coincidint amb la reunió, el dia 14, del Secretariat Nacional de l'ANC. Fem futur s'organitzarà en tres nivells: nacional, internacional, i sobretot, local. La membre del Secretariat Àngels Folch ha afegit que "s'organitzarà un equip de voluntaris, incidint en zones prioritàries. També es mobilitzaran les Assemblees Exteriors", gent disposada a organitzar actes més enllà del seu municipi, per centrar-se en aquelles localitats on hi ha més indecisos.

Fem Futur treballarà a partir de temàtiques mensuals. Cada mes hi haurà un àmbit comú entre els actes locals, nacionals i internacionals. El primer tema serà el de les infraestructures i la mobilitat eficient. També n'hi haurà sobre la regeneració democràtica o l'Estat del benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada