divendres, 25 de setembre del 2015

Missatge de David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet als electors del 27-S

A poques hores pel tancament de la campanya electoral, els tres ex-diputats de la CUP, David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, han signat una carta pública adreçada als electors del 27-S, en què diuen que ’s’ha acabat el temps de la por i la imposició’. I en què recorden que ‘han estat tres anys a Matrix on hem constatat que tenim un Parlament buit de sobirania’. I peraixò diuen: ‘ha arribat l’hora de governar-nos’.

Heus ací la carta íntegra:

‘El 27S tenim una cita clau. El més vell del nostres somnis –llibertat, justícia, democràcia– el tenim a tocar i és a les nostres mans. Eleccions plebiscitàries excepcionals –per refrendar l’anhel de llibertat d’aquest poble– i eleccions constituents –per decidir com ho volem fer entre totes i tots. Per descomptat, des de la CUP no volem que el futur s’assembli al passat ni al present recent. És l’hora de començar a canviar-ho tot. Per això el programa de la CUP se centra en assolir la independència, iniciar la llarga lluita contra totes les desigualtats socials i fer-ho des de la radicalitat democràtica. Independència, pobresa zero, prou corrupció. Ara és l’hora de la plena sobirania política, econòmica i popular.

El proper 27 de setembre comença la resta de les nostres vides en llibertat, el vot que canviarà la teva vida. Sense renunciar a res ni a ningú. Ni a la llibertat política del nostre país ni a la justícia social per a la seva gent. Venim de lluny. Hem omplert els carrers, les places i les lluites, i ara és hora d’omplir les urnes. Per continuar omplint el futur.

S’ha acabat el temps de la por i la imposició. És temps de llibertat. I ho farem pels qui ens van precedir en la lluita –en condicions molt pitjors– i pels que vindran: en condicions molt millors.

Nosaltres tornem al carrer, d’on gràcies a vosaltres no hem marxat mai del tot. Han estat tres anys a Matrix on hem constatat que tenim un Parlament buit de sobirania. Les nostres vides són governades des de despatxos de Madrid, París i Brussel·les. Ha arribat l’hora de governar-nos, però per això ens cal tota la força, tant a les urnes com als carrers.

No fallem a la cita amb la llibertat.
Des de l’esquerra per la independència.

El Cavall de Troia
David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet’

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada