dimecres, 7 de setembre del 2016

Les mobilitzacions de la Diada ja superen els 282.000 inscrits

El president de l'ANC es mostra confiat que abans del divendres se superaran els 300.000 inscrits · Berga és la primera seu en penjar el cartell de complert

A quatre dies de l’Onze de Setembre, el nombre d’inscrits a les mobilitzacions de l’ANC i Òmnium Cultural és de 282.023 persones. Són dades fins a les nou d’aquest matí que han avançat fonts de l’ANC a VilaWeb. El president de l’Assemblea va assegurar ahir que abans del divendres els inscrits superaran la barrera dels 300.000, ja que el ritme d’inscripcions és ‘més intensa’ que els dies previs de la Diada del 2015.

Ahir també es va fer públic que Berga és la primera de les cinc seus que ha penjat el cartell de complet. No queda ni un espai lliure en els deu trams previstos. L’ANC va animar els ciutadans del Berguedà, el Bages, l’Anoia, l’Alt Urgell, el Solsonès, el Lluçanès, Osona, el Ripollès, la Cerdanya i el Moianès a apuntar-se a les concentracions de Salt i Lleida.

Crida a inscriure’s a Tarragona

D’una altra banda, tant Òmnium com l’ANC van remarcar la importància d’inscriure’s a les mobilitzacions per garantir l’èxit i la seguretat de la convocatòria i van fer una crida específica al Priorat, la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Baix Ebre, el Baix Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta a apuntar-se a la de Tarragona, la convocatòria amb menys afluència.

Per a més informació:

Guia informativa de la mobilització de l’Onze de Setembre del 2016: ‘A punt’




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada