diumenge, 14 de febrer del 2016

Sempre et tindrem al cor, Muriel!

Avui és un dia trist per a l’independentisme. La pèrdua de la Muriel Casals i Couturier, lluitadora serena i infatigable pels drets i la llibertat del nostre país, és un cop molt dur per al conjunt dels catalans, però, sobretot, per a la gent que, des de les entitats civils, intentem, dia rere dia, acompanyar els passos dels qui encapçalen la nostra lluita per aconseguir fer del nostre país un estat lliure i millor.

La territorial de la Sagrada Família expressem el nostre condol més sentit i ens afegim al dolor dels familiars i amics de la Muriel. Tots els socis i simpatitzants d’aquesta entitat compartim el dolor que ens ha causat aquesta notícia tan trista i colpidora i, així mateix, el compartim amb els companys de les altres territorials i entitats afins.

Especialment, però, l’ANC-SF ens afegim al dolor dels companys d’Òmnium Cultural i Junts pel Sí, entitats de les quals molts de nosaltres també som socis i simpatitzants. Des d’aquí els enviem tot el suport i els ànims de què som capaços, conscients que la seva pèrdua és incommensurable.

Descansa en pau, Muriel, i que la força, la serenitat i el compromís que sempre ens has mostrat ens serveixin d’inspiració per continuar treballant en el camí fins a la llibertat.

Muriel, no t’oblidarem mai!

Una abraçada molt sentida a tothom,
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada