dimecres, 17 de febrer del 2016

Gran acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals, dijous 18 de febrer

Les entitats de la Societat Civil recordarem a la Muriel Casals aquest dijous 18 de setembre amb un gran acte de comiat i homenatge. L'ANC se suma a la convocatòria que prepara Òmnium Cultural (ÒC) i la fa extensiva a tots els seus associats.

L'homenatge cívic a Muriel Casals, presidenta d'ÒC els últims cinc anys serà aquest dijous 18 de febrer a les 19 h al Passeig dels Til·lers al Parc de la Ciutadella (Barcelona). Durant l'acte d'Òmnium, diverses persones recordaran i glossaran el perfil de Casals.

L'homenatge es farà just després de l'acte institucional que organitza el Parlament de Catalunya en memòria de la diputada de Junts pel Sí.

Paral·lelament, l'entitat convida a tothom a participar de l'homenatge amb una campanya a les xarxes socials per recollir fotografies que la Muriel s'hagués fet amb persones d'arreu del territori. Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #homenatgeMuriel o bé es poden enviar al correu homenatgeMuriel@omnium.cat indicant el municipi on va ser presa la foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada