dilluns, 15 de febrer del 2016

El barri es mobilitza! «STOP turisme massiu» el 20 de febrer

Certament res ve regalat, prou que ho sabem la gent de l’ANC, que fa temps que maldem per aconseguir viure en un país millor, i això inclou també donar suport a les reivindicacions que ens són més properes.

Al llarg del període del 2000 al 2015, el nostre barri ha tingut un creixement progressiu i desmesurat de l’oferta turística que ha comportat una problemàtica molt greu: invasió de voreres, proliferació de botigues de souvenirs, obertura indiscriminada de terrasses al voltant del Temple, destrucció del comerç de proximitat i un llarg etcètera que van convertint els nostres carrers en un parc temàtic.

El 17 de setembre de 2014, els veïns i veïnes de la Sagrada Família vam sortir al carrer per exigir que s’apliqui un model sostenible de barri que posi ordre a aquest creixement desmesurat i que s’atengui la petició dels equipaments que necessitem, com ara l’Ateneu a l’antic cinema Niza i d’altres.

El proper dissabte 20 de febrer, a les 12 del migdia, s’ha convocat una manifestació que començarà a la cruïlla de Mallorca/Marina i acabarà a la de Còrsega/Sicília, tot fent un recorregut pels llocs emblemàtics que reivindiquem de fa temps.

La nostra territorial, com a entitat que lluita per aconseguir ser un país on se’ns garanteixi el benestar de les persones, forma part de la Plataforma Recuperem el Niza, i és per això que ens afegim a aquesta convocatòria.

No hi podeu faltar!

Moltes gràcies,

ANC - SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada