dilluns, 23 de novembre del 2015

Xerrada taller: «Reinicia Catalunya – Procés Constituent – Primers passos» el 25 de novembre

El dimecres 25 de novembre, a les set del vespre (19 h), a l’Espai 210 (Padilla, 210),  l’entitat Reinicia Catalunya ens explicarà el seu projecte de convenció constitucional i com enfoca les diferents fases del procés constituent. Reinicia Catalunya és una entitat impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Súmate, El País que Volem i Parlament Ciutadà, entre d’altres.

Tot seguit, farem un primer debat en grups sobre el procés constituent, per fer-nos una idea de quins àmbits ens són més interessants per tractar, i passarem a posar en comú les conclusions.

Tot plegat ens servirà d’assaig per als tallers que farem al llarg del 2016 per anar debatent els setanta temes en què està estructurat el projecte del procés constituent.

Reinicia Catalunya té pensat participar en nuclis de debat arreu del país. En poblacions grans, com Barcelona, s’establiran en àrees d’uns 50.000 habitants. El nostre barri, amb 55.000, ha de ser un d’aquests fòrums de discussió del Procés Constituent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada