dimecres, 4 de novembre del 2015

CORRELLENGUA 2015 el 21 de novembre. T'hi esperem!

En aquests moments de gran trascendència històrica, la nostra territorial ha cregut oportú implicar-se en la Comissió Organitzadora del Correllengua 2015, que se celebrarà el dissabte 21 de novembre.

En el Correllengua s’hi fan un seguit d’activitats que, d’una manera lúdica, festiva, participativa i transversal, contribueixen a la difusió de l’ús de la llengua i a la promoció de la cultura popular. Cada any la festa del Correllengua recorre els Països Catalans i, quan arriba al nostre districte, se celebra alternativament al Fort Pienc i a la Sagrada Família.

Amb el suport i l’impuls de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana / http://www.cal.cat/qui-som/), en cada edició s’homenatja algú amb una trajectòria pública de compromís i lluita a favor de la nostra llengua. Enguany recordarem l’enyorat Ovidi Montllor, una de les figures més rellevants per al país, artista i lluitador, creador i treballador, i defensor incansable de la llengua catalana i de les classes populars.

Anoteu a l’agenda, doncs, la data del 21 de novembre i estigueu atents a la informació que anirem publicant: caldran uns quants voluntaris i molts participants. Us hi apunteu?

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada