dijous, 12 de novembre del 2015

L'Assemblea convoca una mobilització per donar suport a les institucions i demanar unitat, diumenge 15 de novembreL'Assemblea ajorna la mobilització prevista per demà en solidaritat amb els fets de Paris
L'ANC organitza una mobilització ciutadana per expressar el suport públic de la societat civil al Parlament de Catalunya després de l'aprovació de la resolució dilluns passat i en previsió dels possibles atacs per part dels organismes de l'Estat espanyol.

En aquesta mobilització, on també es demanarà unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés, l'ANC també farà públic el seu posicionament respecte a la situació política actual.

La mobilització tindrà lloc a Barcelona el diumenge dia 15 a les 12 del migdia al Passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella.

L'ANC fa una crida a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.

Els membres de la territorial quedarem al lloc habitual de l’avinguda de Gaudí amb Provença, a les 11 del matí per anar-hi plegats.

Junts ho farem possible!


Equip de Coordinació
SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada