divendres, 26 de juny del 2015

Jordi Sànchez: «L'11S omplirem la Meridiana i el 27S omplirem les urnes de vots per la llibertat»

Jordi Sànchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha visitat aquest dijous 25 de juny l'espai 'Moment Zero' d'El Punt Avui per compartir la "il·lusió" per un canvi que "tenim a tocar" i que ara precisa d'un nou impuls "omplint la Meridiana" aquest 11S i omplint les urnes del 27S de "vots per la llibertat".

En un moment clau per al procés, Sànchez ha explicat que "volem arribar al 27S amb la certesa de guanyar" i això "només depèn de nosaltres". Per ampliar la majoria social favorable a la independència, Sànchez ha remarcat que "fa falta que tots ens posem les piles" per explicar arreu el país nou que volem construir.

De la Meridiana al 27S

Per tal d'omplir la Meridiana i guanyar el 27S, la fórmula de Jordi Sànchez passa per "mobilitzar als 'nostres'" i també per "arribar a tota aquella gent que encara no ha fet el pas".

Així, el president de l'ANC ha afirmat que en el procés cap a la independència "no hi sobra ningú, hi falta molta gent". "Buscarem complicitats amb aquells qui encara no tenen la independència com a prioritat", ha reblat.

Per a Sànchez, la Meridiana serà la porta "d'entrada al Parlament dels valors de la nova República catalana". Un país nou que servirà per "començar de zero, per demostrar que tot és possible"

Proposta de Mas

Jordi Sànchez també ha fet referència a la proposta d'Artur Mas emplaçant a les entitats sobiranistes, entre elles l'ANC, a impulsar una llista de país per al 27S. Sànchez ha garantit una decisió que "reforçarà el procés" i que es prendrà "amb responsabilitat" i posant en valor "la transversalitat de l'entitat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada