dilluns, 29 d’agost del 2016

Tornem a mobilitzar-nos!

Estem a punt per tornar a celebrar una altra gran mobilització el proper 11 de Setembre. Enguany, malgrat els moments d’aturada i dubte generats per la conjuntura política, és molt important la teva assistència. Tenim un govern independentista per primer cop des de la Transició i l’hem d’esperonar perquè culmini el procés en el termini aproximat que el president va estipular.

Depèn de tu que el procés culmini o s’allargui. Una altra demostració de força de la gent és crucial perquè es prenguin decisions per assolir l’objectiu. El camí és llarg, costerut i ens el fan difícil, però això no ens ha de desanimar; al contrari: cada cop som més a prop, i per això cada cop rebem més atacs, molts dels quals amb el propòsit de dividir el món independentista.

No ens deixem endur per arguments malintencionats i sortim aquest 11-S amb l’esperit que ha caracteritzat l’ANC des del començament: junts ho farem possible! No et quedis a casa, surt al carrer i participa-hi, perquè no podran aturar un poble unit, alegre i combatiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada