divendres, 8 d’abril del 2016

I de nou... la Festa Major!

Ja torna a ser Festa Major, una oportunitat de gaudir de tot el que fan les entitats del barri. La nostra, com els darrers quatre anys, també hi participem:

Diumenge 10 d’abril: aquest any, per començar bé la Festa Major, el nostre company i excoordinador de la nostra AT, Josep Maria Sans, llegirà una part del pregó. Veniu a escoltar-lo i aplaudir-lo!! (Repartirem octavetes del proper acte.)

Al carrer de Marina, entre Mallorca i Provença, a un quart d’una (12.15 h)


Dissabte, 16 d’abril: Recorregut pel procés constituent. Una multiparada amb quatre paradetes simultànies que ens conduiran pel procés constituent:
  1. Informativa.
  2. El racó dels xerraires (hi haurà un racó infantil, perquè facin activitats mentre escolteu la xerrada).
  3. El mur dels desitjos.
  4. Aperitiu i sorteig de lots de productes de la terra.
A l’avinguda Gaudí, entre Provença i Rosselló, a partir de les onze del matí.


Dijous, 21 d’abril: El procés constituent. Conferència amb Gabriela Serra (CUP), Joan Josep Nuet (CSQEP) i un representant de Junts pel Sí, en què ens explicaran en quin punt es troba el procés constituent que està duent a terme el Parlament.

A la sala d’actes del Centre Cívic Sagrada Família, a les set del vespre (19 h).


Divendres, 22 d’abril: Com es veu el procés català des d’Europa i des d’Espanya. Conferència amb Krystyna Schreiber i Ramón Cotarelo, dues visions ben diferents del procés des de fora.

A l’escola Fructuós Gelabert (carrer Sardenya, 368), a les set del vespre (19 h).


El mateix divendres 22 d’abril, a les 21.30 h, hi haurà el sopar de festa major i, com cada any, la nostra AT posarà a la vostra disposició la compra dels tiquets per tancar la festa major amb un sopar de germanor.

Us hi esperem, tant com a espectadors com a voluntaris!
Moltes gràcies i visca la Festa Major!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada