dijous, 10 de març del 2016

El barri es mobilitza! Assemblea oberta recuperem el Niza el 16 de març

Benvolguts / Benvolgudes,

Des de la Plataforma Recuperem el Niza us animem a participar a la primera Assemblea Oberta de la Plataforma el proper dimecres 16 de març a les 19.30 h al Centre Cívic de la Sagrada Família. L’objectiu és que tothom en surti informat de l’estat de la situació i puguem debatre un pla d’actuació conjunt de cara als propers mesos.

Com sabeu, el procés de recuperació del Niza està sent feixuc. Per la via institucional, està sent complicat pressionar la promotora Cel Urbà perquè cedeixi l’espai. Aquesta promotora ja està pagant la hipoteca de l’espai i, davant les demandes de l’Ajuntament d’apropiar-se’n, ha fixat el desorbitat preu de 12 milions d’euros.

D’altra banda, les mobilitzacions al carrer no estan responent a la urgència del moment. Tot i que el passat 21 de febrer es va celebrar una manifestació per exigir l’apropiació popular tant del Niza com de la Henkel, des de la Plataforma creiem que cal augmentar la pressió.

La necessitat d’un espai popular al barri des d’on crear espais alternatius i fora dels cercles de control del poder és evident. Cal, però, que totes les entitats i les persones que en formen part ens unim per pensar conjuntament com fem partícips d’aquesta necessitat tots els veïns i veïnes del barri, ja que sense aquesta força i unitat popular no aconseguirem l’espai.

És per això que us demanem que hi reflexioneu i, si compartiu la necessitat, assistiu a la reunió a què us convidem per pensar una estratègia comuna que ens condueixi a la victòria.

En cas de dubtes, precs o suggeriments que ens vulgueu fer abans d’aquesta assemblea, ens podeu respondre aquest correu, ens indiqueu a quin dia i quina hora us reuniu com a entitat i vindrem a parlar-ho personalment.

Us agrairem que en feu difusió. Moltes gràcies.

Salut i força!

Plataforma Recuperem el Niza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada