dimarts, 24 d’octubre del 2017

Salvador Cot: «Madrid, contra el 75% dels catalans»

"L'Estat s'ha autocompromès a aplicar mà dura contra uns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix"

"Ningú al PSC vol l'aplicació del 155", diu Miquel Iceta. Descomptats, doncs, els simpatitzants i votants del PSC, el suport a la supressió de l'autogovern quedaria limitat a un 26,5% dels que van votar en els últimes eleccions catalanes del 27S, que és la suma de PP i Ciutadans. És a dir que la coacció de l'Estat té un suport aproximat d'una quarta part dels ciutadans de Catalunya. La resta, hi estan en contra.

Presumiblement, aquesta franja favorable a Madrid deu ser encara més escassa als col·lectius professionals directament atacats per la intervenció de l'Estat. No sembla, per exemple, que hi hagi gaire treballadors de TVC, Catalunya Ràdio o l'ACN que comparteixin la percepció sobre la pròpia feina que tenen Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría o qualsevouns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix. I això, en un context de suport social molt escàs. Tot plegat una jungla, més que un jardí. Ells ho han decidit.l dels ministres del PP. Entre el personal docent és difícil trobar simpatitzants de la Moncloa, com passa entre el personal sanitari, de seguretat o d'emergències.

En resum, l'Estat s'ha autocompromès a aplicar mà dura contra uns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix. I això, amb un suport social escàs. Entren en una jungla, més que un jardí. Ells ho han decidit lliurement.

Font: elMon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada