divendres, 13 d’octubre del 2017

Festes de Tardor 2017. 13,14 i 15 d'octubre

El barri està de festa, per celebrar l’arribada de la tardor. La nostra entitat hem preparat dues activitats, una el dissabte al vespre i l’altra el diumenge al matí.

Un octubre per recordar!

Aquest mes d’octubre hem viscut moments històrics que ens han causat tota la gamma de sentiments. En un mateix dia hem passat de l’eufòria a la por, de l’alegria a la impotència, de la joia a la decepció, de la decepció al raonament... Però no dubtis que aviat viurem un esclat de grans emocions!

El proper dissabte 14 d’octubre, al Centre Cívic Sagrada Família (c/ Provença, 480), a les set del vespre (19 h) tu seràs el protagonista. En totes les xerrades que hem fet fins ara, has escoltat un ponent i li has preguntat els teus dubtes. Dissabte tu pots ser el ponent. Vine a explicar la teva experiència, com t’has sentit, quines emocions t’envaeixen, què et preocupa, què t’il·lusiona... Farem una posada en comú per compartir tots junts el que hem viscut al llarg d’aquest mes: l’1-O, l’aturada de país, la manifestació unionista, la declaració d’independència i la seva suspensió, i el que encara pot passar abans de dissabte al vespre.


Vine, explica i escolta!

Signa la Declaració d’Independència

El diumenge 15 d’octubre, d’11 a 14 h, a la font de l’avinguda Gaudí/ Provença, podràs signar simbòlicament la Declaració d’Independència. T’esperem a la paradeta, on els més petits podran pintar mandales mentre signes la Declaració. Podràs fer-te una fotografia i piular-la a l’etiqueta #jotambésigno.



T’hi esperem!
Endavant, República!
Equip de Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada