dijous, 30 de juny del 2016

Exposició fotogràfica «5è aniversari de SFxI» a l’Espai 210 del 4 al 27 de juliol

Inauguració: 5 de juliol de 2016 a les set de la tarda (19.00 h)

Cinc anys treballant per la república! (27 de juny de 2011 – 27 de juny de 2016)

Felicitats, territorial!!!!

Enguany celebrem el 5è aniversari de la creació de la nostra territorial. El 27 de juny de 2011 es va constituir la territorial Sagrada Família per la Independència, després d’haver-se fundat l’Assemblea Nacional Catalana, hereva directa de la plataforma Catalunya Decideix i amb l’esperit de la històrica Assemblea Nacional de Catalunya.

Entre tots hem fet molta feina, molta, moltíssima! Una associació en què, al llarg d’aquests cinc anys –més els mesos anteriors, quan érem Sagrada Família Decideix–, hi han vingut a col·laborar un munt de persones. I a totes, absolutament a totes i sense excepció, cal agrair el seu pas per la territorial, perquè, gràcies al munt d’esforços que hem ajuntat, hem aconseguit acostar-nos molt al gran objectiu. I ara, ens falta ben poc per arribar-hi: el tenim a tocar!

Al llarg d’aquest lustre hem organitzat grans manifestacions humanes que han demostrat al món que volem ser lliures. Hem fet actes, xerrades i activitats de tota mena per explicar els nostres arguments i per fer conèixer a la gent del barri què volem. Ens hem involucrat en actes solidaris i en lluites veïnals, perquè la nostra essència és fer un país nou, net i just, començant per millorar el nostre entorn més immediat. I és amb aquest esperit que hem treballat al costat de les nostres entitats veïnes per aconseguir un barri i un país millors.

Per celebrar-ho amb tots els socis i simpatitzants, el proper 5 de juliol, a les set de la tarda (19.00 h), vine a la inauguració de l’exposició fotogràfica que hem preparat a l’Espai 210 (c/ de Padilla, 210) i que durarà fins al 27 de juliol. Un recull d’imatges que palesen la nostra feina, el nostre dia a dia i que, de ben segur, et portarà molt bons records.

Però això no acabarà aquí: el projecte del local està a punt de ser una realitat. Quan estigui enllestit, ho celebrarem tot amb una gran inauguració tots junts!!

T’hi esperem! No hi pots faltar!

Gràcies per fer-ho possible!!

SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada